Afspraak – Tandartspraktijk De Huesmolen – Hoorn

Afspraak


Bij onze familiepraktijk voor jong en oud, kunt u terecht op afspraak. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk terecht kunt voor een controle of een behandeling van uw gebit. Tijdens een controle bekijken we de gezondheid van uw gebit en beoordelen we of extra behandeling nodig is. We houden hierbij rekening met uw wensen, behoeften en uw agenda. Schroom niet om vragen te stellen aan ons team. We zijn er voor u!

Eerste bezoek

U ontvangt bij het eerste bezoek een gezondheidsvragenlijst. U wordt verzocht om deze zo nauwkeurig mogelijk in te vullen. Na de eerste kennismaking neemt de tandarts het formulier met u door. Daarna onderzoekt hij of zij uw gebit en mond. Vaak zijn hiervoor röntgenfoto’s nodig. Aan de hand van de eerste controle wordt er met u besproken of verdere behandeling nodig is en hoe deze behandeling eruit zal zien.

Na uw eerste bezoek verzoeken we u meestal om een afspraak in te plannen bij een van onze mondhygiëne-specialisten: Cindy, Kelly, Debby of Shannon. Zij geven u uitleg hoe u het best uw gebit kan verzorgen voor een optimale mondgezondheid. Daarnaast reinigen zij uw gebit en geven ze advies over welke producten passen bij u.

Afspraken maken

U kunt afspraken telefonisch of aan de balie maken, tijdens onze openingstijden. Wanneer u bij ons langs komt voor een controle of behandeling, plannen wij de volgende afspraak direct in. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Een aantal dagen voor de afspraak, kunnen wij u een herinnering sturen. Dit is een service: het blijft uw eigen verantwoordelijkheid om de afspraak op te schrijven en na te komen.

Lukt dat niet? Dat kan gebeuren. We zouden het heel fijn vinden als u de afspraak minimaal 24 uur van te voren afzegt. Niet nagekomen afspraken moeten wij helaas in rekening brengen, omdat wij tijd voor u hebben gereserveerd en anders voor niets op u hebben zitten wachten.

Neem gerust contact met ons op of schrijf u direct in.