Angst – Tandartspraktijk De Huesmolen – Hoorn

Angst

 

Sommige mensen zijn zo bang voor de tandarts dat zij hun gebit helemaal niet laten controleren of behandelen. Soms even niet, soms al jaren niet.

Is dat bij u het geval? U bent niet de enige! We zien u graag voor een afspraak, hoe lang het ook geleden is dat u bent geweest. We horen vaak dat schaamte, schuld en angst voor pijn meespelen in het wegblijven van de tandarts.

Wij bieden u de rust en ruimte die u nodig heeft om uw bezoek bij ons zo prettig mogelijk te maken. We vinden het belangrijk  om u op uw gemak te stellen. Bent u bang voor de tandarts? Laat het ons weten! Samen kunnen we bespreken en bepalen wat er nodig is. En samen komen we er wel.

Angst voor de tandarts is vaak gebaseerd op eerdere ervaringen. Angst voorkomen is belangrijk. We adviseren u dan ook om uw kinderen al vroeg mee te nemen naar onze praktijk. Zelfs al voordat ze behandeling nodig hebben! Zo kunnen ze wennen aan de tandartsomgeving en op speelse wijze kennis maken met de beweegbare stoel, de instrumenten en de medewerkers. Het eerste ‘echte’ tandartsbezoek is bij het doorbreken van het eerste tandje.

Door onze preventieve methode en Gewoon Gaaf proberen we angst zoveel mogelijk te voorkomen.

 

Vindt u het fijn om ons eerst beter te leren kennen voor u de stap durft te zetten? Lees dan ons verhaal of neem contact met ons op.