Behandeling – Tandartspraktijk De Huesmolen – Hoorn

Behandeling

We zien u graag in ieder geval elk half jaar voor een periodieke controle. Goed onderhoud – ook als er geen klachten zijn – is de beste manier om lang plezier van uw eigen tanden en kiezen te hebben. Ons team zorgt voor de gebitscontrole, het preventieve onderhoud, restauratie en geeft adviezen. Wij richten ons op preventie en zullen dus met regelmaat uw gebit willen reinigen. Mocht u daar meer over willen weten, dan kan dat hier. Natuurlijk kunt u ons te alle tijden vragen stellen.

Voor uitgebreide, ingewikkelde en/of kostbare behandelingen maakt uw tandarts met u een behandelplan, geeft verwijzingen naar specialisten en bespreekt en bewaakt de voortgang.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:

  • de te verwachten resultaten
  • de risico´s van een behandeling
  • het aantal behandelingen
  • en de duur van de behandelingen.

Informatie over behandelingen vindt u hier: preventie, brochures of op de website van allesoverhetgebit.

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een uitgebreide gebitsreiniging (preventie) of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Desgewenst kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd. Wij doen dit in elk geval altijd voor behandelingen vanaf 250 euro. Na uw instemming voeren we de afgesproken behandeling uit. Dat kan over het algemeen binnen 14 werkdag(en).

Als bijzondere behandelingen nodig zijn, dan hoeft u niet zelf op zoek te gaan. Wij kunnen u verwijzen naar verschillende deskundige specialisten waar wij een prettige samenwerking mee hebben.

De informatie over uw gebit en de historie van de behandelingen slaan wij op in onze computer. Uiteraard is dit systeem goed beveiligd. Wij bewaren de gegevens minstens 15 jaar, omdat de wet dit vereist. Op uw (schriftelijk) verzoek kunnen we uw gegevens ook doorzenden naar een andere behandelaar.

Wilt u zich inschrijven of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.