Ons verhaal – Tandartspraktijk De Huesmolen – Hoorn

Ons verhaal

We zijn mensen-mensen en stellen u en uw gezin graag op uw gemak. Tandartspraktijk de Huesmolen. Wie zijn we, wat doen we en waarom? Voor de nieuwsgierigen onder ons, wat achtergrondinformatie.

Hoe zouden we onszelf omschrijven?
We zijn een kleinschalige tandartspraktijk die zich richt op kinderen en hun ouders. We gaan voor duurzame relaties met onze patiënten en willen graag met u omgaan op basis van vertrouwen. Zo zeggen we wat we doen en doen we wat we zeggen. We willen graag uw persoonlijke verhaal leren kennen om de optimale zorg en aandacht te kunnen bieden. Ons team bestaat uit bevlogen en gezellige mensen die met plezier naar hun werk gaan. Dat zie je terug in de praktijk: gezelligheid, humor en een ontspannen sfeer maken de praktijk nòg leuker!

Waarin zijn we gespecialiseerd?

Rekening houden met spanning
Omdat we werken op basis van vertrouwen, komen mensen graag bij ons. We zien veel patiënten die (erg) bang zijn voor de tandarts, vaak door ervaringen uit het verleden. U bent bij ons aan het goede adres. Samen gaan we kijken wat we voor u kunnen doen om uw bezoek zo prettig mogelijk te maken. Dit betekent dat we de tijd nemen, u graag beter leren kennen en altijd met u overleggen over wat we kunnen doen. Zo zorgen we voor meer ontspanning en plezier tijdens uw tandartsbezoek.

Preventieve praktijk
Voorkomen is beter dan genezen. Uw gezondheid staat bij ons voorop. Door onze unieke preventieve methode willen wij ervoor zorgen dat curatieve behandelingen zo min mogelijk voorkomen. Van cariës (gaatjes) wordt niemand blij. Met regelmatige gebitsreinigingen zorgen we voor zo min mogelijk tandplak & tandsteen waardoor de kans op cariës wordt verlaagd. Tijdens deze afspraken, horen we graag uw persoonlijke verhaal zodat we ook onze adviezen op uw situatie kunnen afstemmen.
Voor kinderen en jongeren hanteren wij de Gewoon Gaaf methode. Door middel van onze kind-gerichte methode, laten we spelenderwijs zien hoe hij/zij het best kan poetsen. Aan ouders geven we concrete tips waardoor het poetsen makkelijker gemaakt kan worden en hoe u kan zien hoe het gaat met de mondgezondheid van uw kind. Wij laten zien dat poetsen leuk is!

Gericht op kinderen en jongeren
Vanaf het eerst doorbrekende tandje, zien we uw zoon of dochter graag bij ons in de praktijk. Vanaf dit moment maken we kennis en laten we hem/haar wennen aan de praktijk, de stoel en het team. Zo voorkomen we eventuele spanning en angst op latere leeftijd.
De uitstraling van onze praktijk is laagdrempelig en gezellig. We vinden het belangrijk dat kinderen zich prettig voelen bij ons. Door onze uitstraling, complimenten en inrichting maken we van een tandartsbezoek een gezellig en ontspannen moment.

Wat maakt ons anders dan anders?
Voor ons is het de gouden standaard om te werken op basis van vertrouwen. U kunt vertrouwen op onze expertise, onze intenties en onze bevlogenheid. Graag doen we net dat stapje extra, om uw beleving zo aangenaam mogelijk te maken. De ene keer is dat een kaartje in de bus om u te feliciteren met het nieuws dat u met ons deelde, het andere moment is het een handje vasthouden wanneer iemand eindelijk de stap durft te zetten om in de stoel te gaan liggen.
We denken graag met u mee in het realiseren van uw behoeften en wensen. We proberen te alle tijden rekening te houden met uw persoonlijke situatie en overleggen altijd met u.

Daarnaast zien wij het liefst dat Hoorn en omstreken het eerste cariësvrije gebied wordt in Nederland. We hebben de wens om geen gaatjes meer te behandelen, maar om gaatjes in zijn geheel te voorkomen. En zeker bij kinderen en jongeren. Met onze preventieve methode willen we dit bewerkstelligen. Een gezonde gebit betekent een betere algemene gezondheid. Lekker in je vel zitten vinden we hartstikke belangrijk. U toch ook?

 

Neem gerust contact met ons op of schrijf u direct in.