Uitbreiding bij Tandarts Praktijk de Huesmolen – Tandartspraktijk De Huesmolen – Hoorn

Terug naar overzicht

Uitbreiding bij Tandarts Praktijk de Huesmolen

Wendy Groot-Dammes is vanaf 1 februari 2023 gestart bij TP de Huesmolen als praktijkmanager. Hier wil zij graag al haar tandheelkundige ervaringen delen die zij de afgelopen 17 jaar heeft opgedaan. Zij wil haar volle aandacht geven aan het fijne team en aan de patiënten van TP de Huesmolen, dat is Wendy haar motivatie.
Ook verteld Wendy dat er een flinke verbouwing op komst is, deze zal binnenkort starten en als alles mee zit in juli klaar zijn. Tijdens deze verbouwing proberen ze de praktijk zo veel mogelijk geopend te houden. De verbouwing zal ruimte creëren voor in totaal 7 behandelkamers. De verdeling van de kamers zal verdeeld worden onder de tandartsen, mondhygiënistes, preventie assistentes, implantoloog en voedingsdeskundige. De laatste twee specialisaties zullen vanaf september mogelijk zijn bij TP de Huesmolen.
Door deze uitbreiding zal u als patiënt meer mogelijkheden aangereikt krijgen voor behandelingen aan uw gebit. Tanden bleken en de onzichtbare beugel, de Invisalign, is nu ook al mogelijk in de praktijk.
Volledige aandacht voor de patiënt:
TP de Huesmolen wil dat de patiënt in de praktijk de volledige aandacht krijgt, daarom zal er een gastvrouw aanwezig zijn in de praktijk die zich alleen maar richt op de patiënten. Als de verbouwing klaar is dan zal de grote zwarte keet, die nu voor de deur staat, verdwijnen. Al met al meer ruimte en meer specialisatie en aandacht voor de patiënt.
Over de verbouwing wordt u de komende maanden op de hoogte gehouden via verschillende artikelen in deze krant. Een nieuwe update staat gepland voor april 2023.
Bent u op zoek naar een patiënt vriendelijke en veelzijdig tandartspraktijk, er is nog plek voor nieuwe patiënten.
Meld u aan via onderstaande QR-code of bel/mail naar de praktijk.
TP de Huesmolen, Huesmolen 221, Hoorn. T. 0229-769109. assistente@tpdehuesmolen.nl
www.tpdehuesmolen.nl

Publicatiedatum: 10-03-2023